Οι υπεραγορές METRO διοργανώνουν το 8ο METRO Animal Day

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ευημερία των ζώων αλλά και την στήριξη των φιλοζωικών οργανώσεων της Κύπρου, οι υπεραγορές METRO κάθε χρόνο διοργανώνουν την Ημέρα Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Το METRO Animal Day έχει γίνει πλέον θεσμός και έχει επιτελέσει σημαντικό έργο μέσα στα χρόνια.

Έχουν υιοθετηθεί συνολικά 220 αδέσποτα ζώα και έχουν προσφερθεί από την Purina 1.500 κιλά ζωοτροφών. Τα METRO, πέραν της όλης διοργάνωσης και προώθησης του METRO Animal Day, έχουν χορηγήσει συνολικά €6,000 για κτηνιατρικά έξοδα.

Φέτος, το 8ο METRO Animal Day θα γίνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις υπεραγορές METRO Στροβόλου, Λάρνακας και Λεμεσού, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Οι υπεραγορές METRO σας προσκαλούν να έρθετε, να γνωρίσετε τα ζωάκια των καταφυγίων που θα φέρουν οι φιλοζωικές οργανώσεις και να στηρίξετε το έργο τους αγοράζοντας αναμνηστικά δωράκια που θα διατίθενται προς πώληση. Θα μπορείτε να υιοθετήσετε το δικό σας ζωάκι και να του προσφέρετε αγάπη και ένα καλύτερο σπίτι.

Για κάθε ζωάκι που θα υιοθετείται, τα METRO θα συνεισφέρουν €20 στα έξοδα κτηνιάτρου και η Purina θα προσφέρει τροφές αξίας €20.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το 8ο METRO Animal Day στο

www.metro.com.cy/gr/posts/animal-day