Πάφος: 20χρονος απειλούσε 15χρονη με ροζ βίντεο και την… βίασε

Εφιαλτική τροπή πήρε η σχέση 15χρονης με 20χρονο, αφού το καλοκαίρι του 2015, ενώ η ανήλικη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, αυτός τη βίασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Φιλελεύθερος, ο 20χρονος ανάγκασε την 15χρονη το βράδυ του βιασμού να τον ακολουθήσει σε ερημική περιοχή που υπήρχε ένα μεγάλο ντεπόζιτο υδροδότησης, την ανέβασε στην οροφή του και τη βίασε.

Πέρα από τον ψυχολογικό τραυματισμό, της προκάλεσε και σοβαρά τραύματα, αφού τη δάγκωσε σε πολλά μέρη του σώματός της.

Το Κακουργιοδικείο Πάφου έκρινε ένοχο τον 20χρονο σε αριθμό κατηγοριών που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, απαγωγής, διαφθοράς νεαρής γυναίκας 13 με 16 ετών και επίθεσης προκαλέσασας πραγματική σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Κακουργιοδικείο, η σχέση τους ξεκίνησε το 2011 αλλά χώριζαν συχνά λόγω της ζήλιας του κατηγορούμενου. Η σχέση τους ήταν αποδεκτή από τους γονείς της κοπέλας, αφού ο 20χρονος παρευρισκόταν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις μαζί με τη 15χρονη.

Εντούτοις, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος άρχισε να συμπεριφέρεται βίαια στην ανήλικη, με αποτέλεσμα η ίδια να θέσει τέρμα στη σχέση τους. Όταν αυτή δεν συναινούσε, τελικά την απείλησε ότι θα την εξέθετε δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό με ερωτικές τους στιγμές.

Το Κακουργιοδικείο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 χρόνων, ενώ το Εφετείο έκρινε την απόφαση ορθή και δεν παρέχει έδαφος για ανατροπή της.

Φωτογραφία αρχείου