Διανεμήθηκε το Χριστουγεννιάτικο πακέτο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας

Διανεμήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, το Χριστουγεννιάτικο πακέτο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η διανομή του Χριστουγεννιάτικου πακέτου έγινε στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου και ειδικότερα για συμπαράσταση και στήριξη των οικογενειών δυσπραγούντων συμπολιτών μας».

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας «ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους συνδημότες, οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς καθημερινά από το υστέρημα τους, χρήματα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά ακόμα και τις υπηρεσίες τους για στήριξη των συνανθρώπων μας. Επίσης ευχαριστούν όλους τους Φορείς, Αρχές, Οργανωμένα Σύνολα και ιδιώτες που ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Ευχαριστίες εκφράζονται ακόμα «προς όλους τους παραγωγούς και προμηθευτές οι οποίοι προσφέρουν ακατάπαυστα βασικά είδη διατροφής, αφού χωρίς τη δική τους σημαντική συνεισφορά δεν θα είχαμε αυτό το δυνατό αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «βασική παράμετρος για την επιτυχή λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας είναι οι εθελοντές, που με τη δική τους ανιδιοτελή συνεισφορά καταφέρνουν να κάνουν την αγάπη σε πράξη. Οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποτελούν τον πυρήνα στήριξης των συνανθρώπων μας και προσφέροντας από τον ελεύθερο τους χρόνο, αποδεικνύουν καθημερινά ότι με τη δύναμη της αλληλεγγύης, ως γνώμονα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: ΚΥΠΕ