Επιτελείο Αναστασιάδη για την απόφαση του Eurogroup

Για την απόφαση του Eurogroup έκανε λόγω η Εκπρόσωπος Τύπου του Εκλογικού Επιτελείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, κα. Αννίτα Δημητρίου.

Αυτές τις μέρες φάνηκε καθαρά ποιά είναι η πραγματικότητα και τι είναι προπαγάνδα. Δεν έχει σημασία ποια είναι η πηγή, ούτε αν ερωτήθηκε ο Κος.Ντάισελμπλουμ και απάντησε ξεκάθαρα ότι η απόφαση του Eurogroup την οποία παρουσίασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφορούσε εφάπαξ φορολογία για την καταψήφιση της οποίας φέρει την αποκλειστική ευθύνη η Βουλή και ότι η οικονομική κατάσταση είχε αφεθεί επι μακρόν.

Το σημαντικό είναι ότι τα γεγονότα διαψεύδουν την μαύρη προπαγάνδα την οποία ασκεί η αντιπολίτευση και ειδικά το επιτελείο του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σκοπός μάλλον είναι να κρύψουν τις ενοχές τους επειδή απέρριψαν την σαφώς ηπιότερη πρόταση που είχε αποσπάσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης από το Eurogroup τον Μάρτιο του 2013 μη έχοντας βεβαίως άλλη επιλογή με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην τραπεζική καταστροφή.