Ελεύθεροι οι δύο 31χρονοι χωρίς να κατηγορηθούν – Eν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων για την απόπειρα ληστείας τράπεζας

Ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν αφέθηκαν σήμερα οι δύο νεαροί 31 ετών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την προηγούμενη Πέμπτη σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την κατάθεση που έδωσαν οι δύο 31χρονοι, διαφάνηκε πως δεν έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία που να τους τοποθετούν στην σκηνή της απόπειρας ληστείας.

Ωστόσο, η Αστυνομία αναμένει τις επιστημονικές εξετάσεις των τεκμηρίων που αποστάλθηκαν, προκειμένου να διαφανεί αν οι δύο 31χρονοι σχετίζονται με την απόπειρα ληστείας υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε όταν εντοπίστηκαν σε όχημα το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και στην κατοχή τους μετά από έρευνες είχαν εντοπιστεί ναρκωτικές ουσίες και ένα απαγορευμένο σπρέι.

Και οι δύο βρίσκονταν σε σημείο και σε κοντινή απόσταση με το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην απόπειρα ληστείας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Το όχημα φλεγόταν έξω από το Νηπιαγωγείο στην συνοικία Αναβαργός και μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια όπως ρούχα και γάντια.