Μ. Μηνάς: Συμπεριφέρονται ως να είναι το ΡΙΚ τσιφλίκι τους, δηλαδή χωράφι δικό τους (βίντεο)

Απειλώντας του πάντες στο ΡΙΚ ότι θα προχωρήσει σε αγωγές, παρουσιάστηκε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Μιχάλης Μηνάς σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (Τρίτη, 09/01), στην εκπομπή Από Μέρα Σε Μέρα.

Ο κ. Μιχάλης Μηνάς εξαπέλυσε «επίθεση» αρχικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, δεν κινείται σε σωστά δημοκρατικά πλαίσια και ότι πρέπει να προσέξει, απειλώντας με αγωγές εναντίων του.

«Συμπεριφέρονται ως να είναι το ΡΙΚ τσιφλίκι τους, δηλαδή χωράφι δικό τους» είπε ο κ. Μηνάς.

Επιπρόσθετα, δήλωσε πως το ΡΙΚ λειτουργεί με τηλεχειριστήριο από το προεδρικό και για το διοικητικό συμβούλιο πως ανακυκλώνονται οι ίδιοι “μαϊντανοί”.

Για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ο κ. Μηνά ανέφερε πως ήτανε μια αποτυχημένη κυβέρνηση και πως πρόδωσε την εμπιστοσύνη του κυπριακού λαού.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, τονίζοντας μάλιστα ότι το Υπουργείο χωλαίνει, ενώ πρόσθεσε πως ο Ιωνάς Νικολάου βρίσκεται σε προεκλογικά δείπνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας στο Λυθροδόντα ενώ θα έπρεπε να είναι σε θέση να διοικεί την Αστυνομία.