Σε διαθεσιμότητα οι δύο Αστυνομικοί που κατέθεσαν στην δίκη του Αστυνομικού

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, οι δύο αστυνομικοί που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του αστυνομικού Αντρέα Μιχαηλίδη, τον οποίο αθώωσε και απάλλαξε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός της Αστυνομίας αποφάσισε να διατάξει πειθαρχική έρευνα, μετά από όσα λέχθηκαν στην χθεσινή ακροαματική διαδικασία, ότι κάποιοι από τους μάρτυρες κατηγορίες κρίθηκαν αναξιόπιστοι και πως ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε ανώμοτη δήλωση. Ο κ Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έθεσε τους δύο Αστυνομικούς σε διαθεσιμότητα αφού εξετάζεται κατά πόσο δεν μαρτύρησαν σωστά στο Δικαστήριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αθώωσε και απάλλαξε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, τον αστυνομικό Αντρέα Μιχαηλίδη, 36 χρόνων, που υπηρετούσε στην Τροχαία Αμμοχώστου και ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση παροχής διευκολύνσεων σε μέλη κυκλώματος που εισήγαγε στην Κύπρο κλεμμένα αυτοκίνητα από την Βρετανία και στην κυκλοφορία τους με πλαστά στοιχεία. Μαζί με τον Μιχαηλίδη κατηγορείται και ο Παναγιώτης Πένταυκας, 38 χρόνων, από την Ορμήδεια.