Η ΣΚΤ βραβεύτηκε ως η καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς

Με το βραβείο της καλύτερης τράπεζας στην Κύπρο στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς «Best Social Impact Bank» τίμησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα(ΣΚΤ) το Capital Finance International (CFI.co).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΚΤ, πρόκειται για μία τιμητική διάκριση άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Τράπεζας και τη διαχρονική προσφορά της προς την οικονομία, τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Το Capital Finance International, όπως αναφέρεται, είναι ένα έγκριτο διεθνές οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό με έδρα το Λονδίνο. Παρέχει ειδήσεις αναλύσεις και σχόλια από όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα πολύτιμο μέσο ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Τα βραβεία που προσφέρει το CFi.co στοχεύουν να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλους οργανισμούς, προστίθεται.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων σημείωσε ότι η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα πρωτοστατεί στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συνεχή αφοσίωση της για άριστη εταιρική διακυβέρνηση και επιχειρηματική δραστηριότητα.

To βραβείο αποδεικνύει την αφοσίωση της Τράπεζας για προσφορά βέλτιστης τραπεζικής πρακτικής μέσω διάφανων διαδικασιών καθώς και τη σημαντική προσφορά της Τράπεζας προς την κοινωνία ευρύτερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ