Αυτό είναι το διορθωμένο βιογραφικό του νέου Υπουργού Άμυνας

Μετά το χθεσινό μπέρδεμα, που δημιουργήθηκε χάρη σε ένα λάθος στο βιογραφικό του νέου Υπουργού Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη, στο οποίο δε  διασαφηνιζόταν το εάν είχε υπηρετήσει τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά ή όχι, σήμερα το ”νέο” βιογραφικό του Υπουργού έρχεται να ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που δημοσιεύθηκε χθες, αναφέρεται ως έτος αποφοίτησης του από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’, το 1993 και όχι το 1991, όπως είναι η σωστή χρονολογία, ενώ και οι σπουδές του ξεκινούν το ίδιο έτος (1993) στο Πανεπιστήμιο του Birmingham, γεγονός που περιέπλεξε αρχικά τα πράγματα.

Άδικος διασυρμός του νέου Υπουργού Άμυνας – Υπηρέτησε τη θητεία του στην ΕΦ (Εικόνα)

Παρολ’ αυτά, ο κ.Σάββας Αγγελίδης υπηρέτησε τη θητεία του κανονικά στην Εθνική Φρουρά μετά την αποφοίτηση του από το Λύκειο. Από το 1991 μέχρι και το 1993 υπηρέτησε κανονικά. Μάλιστα πήγε και Κρήτη δόκιμος και είχε τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού.

Ακολουθεί διορθωμένο το βιογραφικό του Νέου Υπουργού Άμυνας:

· Επίθετο: Αγγελίδης
· Όνομα: Σάββας
· Ημερομηνία γέννησης: 26/1/1974
· Υπηκοότητα: Κυπριακή
· Νυμφευμένος με την κα. Μαρία Χαραλάμπους Αγγελίδη και πατέρας του Αντρέα και της Μελίνας
· Εκπαίδευση:

Στρατιωτική Θητεία: Έφεδρος Ανθυπολοχαγός ΠΖ 1991-1993
· Παρούσα θέση: Δικηγόρος- Νομικός Σύμβουλος, Ιδρυτικός Συνέταιρος και Διευθυντής στο Δικηγορικό Γραφείο Αγγελίδης, Ιωαννίδης, Λεωνίδου Δ.Ε.Π.Ε.

· Κύρια προσόντα:
Πρώτευσε στις εξετάσεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και απέκτησε την άδεια ασκήσεως του Δικηγορικού Επαγγέλματος το 1997.
Ασκεί την Δικηγορία με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και την Ιατρική Αμέλεια με μεγάλες επιτυχίες. Χειρίστηκε υποθέσεις στη Κύπρο και στο Εξωτερικό συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων ποινικού, αστικού, εταιρικού δικαίου και αστικής ευθύνης εργοδότη καθώς επίσης έλαβε μέρος σε διαιτησίες.
Καθηγητής Ποινικού δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στο Frederick University.
Συγγραφέας Νομικών Άρθρων.
Ομιλητής σε Συνέδρια επί νομικών θεμάτων.

· Μέλος επαγγελματικών οργανισμών :
Υπήρξε Μέλος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων
Εκπροσώπησε την Δικηγορική Εταιρεία στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Σωματικών Βλαβών