Χ.Γεωργιάδης: «Εσείς τα γράφετε αυτά!»

Την απάντησή του σε ερώτηση για το αν επιθυμεί ή όχι να συνεχίσει στο Υπουργείο Οικονομικών και για το αν φεύγει τελικά από το Υπουργικό Συμβούλιο έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών, κ.Χάρης Γεωργιάδης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, εξερχόμενος ο κ.Γεωργιάδης, έδωσε την απάντηση σε δημοσιογράφους που περίμεναν, λέγοντας χαρακτηριστικά «Εσείς τα γράφετε αυτά!».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ.Ιωνάς Νικολάου απέφυγε να προβεί σε δηλώσεις, ενώ ο Υπουργός Γεωργίας, κ.Νίκος Κουγιάλης, καθώς και η Υπουργός Εργασίας, κα.Ζέτα Αιμιλιανίδου, έριξαν το μπαλάκι στον Πρόεδρο για το αν θα παραμείνουν ή όχι στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την άφιξη του στο Προεδρικό, ο Υπουργός Υγείας, κ.Γιώργος Παμπορίδης, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να βρίσκεται στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ πριν λίγες μέρες, την αποχώρηση του από το Υπουργικό ανακοίνωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, κ.Ιωάννης Κασουλίδης.

Τις αμέσως επόμενες μέρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Υπουργούς, προκειμένου να συζητήσουν για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο.