Ικανοποίηση στην Πάφο από τη συμμετοχή σε έκθεση στο Ισραήλ

Από το Τελ Αβίβ και από τη συμμετοχή στην έκθεση ΙΜΤΜ στο Ισραήλ επέστρεψαν φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, με θετικά μηνύματα ως προς την προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη των ταξιδιών για γαμήλιες τελετές, διακοπών μικρής διάρκειας και αθλητικό τουρισμό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ.

Στην εν λόγω έκθεση συμμετείχαν εκτός από τον εκπρόσωπο της ΕΤΑΠ, ο Δήμαρχος Πέγειας, λειτουργοί γαμήλιων τελετών του Δήμου Πάφου, Γεροσκήπου και Πέγειας, καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι της περιοχής.

Η Ε.Τ.Α.Π και οι φορείς που την πλαισιώνουν συμμετείχαν φέτος στην Έκθεση Τουρισμού με σκοπό, προστίθεται στην ανακοίνωση, την προώθηση περαιτέρω των γαμήλιων τελετών, του ποδηλατικού τουρισμού και γενικότερα του αθλητικού τουρισμού, συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων αλλά και για να προβάλουν τις μοναδικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η επαρχία ολόχρονα είτε αυτά είναι ταξίδια μικρής ή κανονικής διάρκειας.

Ο τουρισμούς από την αγορά του Ισραήλ για το 2017, όπως αναφέρεται, κινήθηκε για ακόμη μια χρονιά κατακόρυφα ανοδικά και οι αφίξεις έφθασαν τις 262,000, καταγράφοντας αύξηση 76% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονιά.

Οι φορείς της Πάφου θεωρούν ότι το Ισραήλ είναι από τις τουριστικές αγορές που μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στην απάμβλυνση του προβλήματος της εποχικότητας και επέκταση της τουριστικής περιόδου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ