Νέες αποκαλύψεις από τον Φαίδωνος: Μια περίπτωση μόνο, ξεπερνά το 1 εκατομύριο (Βίντεο)

Νέα στοιχεία και βολές προς το Δήμο Πάφου για πλοκάμια εκατομμυρίου, έκανε λόγο σε παρέμβαση του στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι» ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Ο Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά ότι, «Μια περίπτωση μόνο, ξεπερνά το 1 εκατομμύριο», ενώ έχει δώσει στοιχεία στην Αστυνομία, για να μην ξεκινήσει το γνωστό «γαϊτανάκι» εναντίον του.

«Η Αστυνομία το είχε υπ’ όψιν της. Είναι τα γνωστά πρόσωπα κυκλώματος, αλλά δεν είχαν συλληφθεί. Τώρα, με τα νέα στοιχεία, θα προκύψουν νέες έρευνες. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Δήμος, όταν εντόπισε πλοκάμια σκανδάλου εντός του, προχώρησε στην καταγγελία».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «Θα πρέπει να γίνει νέος κύκλος ερευνών και συλλήψεων. Όταν εισήλθε η διαπλοκή μέσα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, τότε πού πάμε; Πρέπει να φτάσουν σε βάθος, για να ξηλωθεί το διαπλεκόμενο σύστημα».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις επικρίσεις που δέχεται για τις δημόσιες καταγγελίες που κάνει, λέγοντας ότι «Από τη μέρα που έκανε καταγγελία δημόσια, προχώρησαν σε έρευνες, ενώ είχαν άλλες εκατοντάδες. Μήπως καλά κάνει ο Δήμαρχος και καταγγέλλει δημόσια και κινούνται τα πράγματα;»

Τελειώνοντας επεσήμανε και για τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του, δηλώνοντας ότι «Εδώ και 2 μήνες δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο. Άκουσε πράγματα ότι κατέθεσαν κάποια στοιχεία. Κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Αυτοί έχουν ανάγκη τη δημοσιότητά μου για να κινούνται και να κάνουν πράγματα σωστά».

Ακλουθούν οι δηλώσεις του κ. Φαίδωνα Φαίδωνος: