Συννεφιασμένο παραμένει το σκηνικό του καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, µετά το µεσηµέρι. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, αλλά αργότερα αναµένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερµοκρασία το Σάββατο θα σηµειώσει πτώση, ενώ την Κυριακή αναµένεται άνοδος.

Πηγή: ΚΥΠΕ