Η αγγελία για εξεύρεση δουλειάς που «τρόλαρε» τους Κύπριους -Αυτή είναι η αίτηση!

Μόλις χθες το Cnn ανακοίνωνε ότι 427.000 έλληνες έχουν εγκαταλείψει την χώρα για να εργαστούν αλλού και ενώ η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα σε αναλογία πληθυσμού που οι νέοι την εγκαταλείπουν για ένα καλύτερο μέλλον, μια ανάρτηση στην σελίδα του jobs in Larnaca (σελίδα η οποία ανεβάζει αγγελίες για εξεύρεση δουλειάς με μεγάλη απήχηση)  μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

Το πολυτελές Baha Mar resort στο Νασσάου με  σχετική αγγελία στην ιστοσελίδα του, αναζητά υπάλληλο που θα περνά τις ημέρες του με τη συντροφιά των εντυπωσιακών φλαμίνγκο, θα τα ακολουθεί στο χώρο ‘Flamingo Mansion’ του ξενοδοχείου, και θα συναναστρέφεται με τους επισκέπτες ξεναγώντας τους σε σημεία της περιοχής που σχετίζονται με τα φλαμίνγκο.

Αυτό σημαίνει ότι ο «τυχερός» που θα προσληφθεί θα περνά ολόκληρη την ημέρα του στη παραλία επιτηρώντας τα πτηνά και απολαμβάνοντας τον ήλιο», της με μοναδικό καθήκον να φροντίζει τα φλαμίνγκο.

Η δουλειά όμως έχει απαιτήσεις και για την ακρίβεια, ο υπάλληλος θα συντηρεί καλαίσθητους χώρους κατάλληλους για την υγεία των πτηνών, διασφαλίζοντας ότι αυτά θα έχουν την καλύτερη φροντίδα σε κατάλληλο περιβάλλον για το είδος τους. Το ξενοδοχείο απαιτεί να έχετε τουλάχιστον μικρή εμπειρία με ζώα, και τα προσόντα που ζητούνται περιλαμβάνουν πτυχίο ζωολογίας.

H σχετική αγγελία τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών Κύπριων οι οποίοι με πολύ χιούμορ έσπευσαν να σχολιάσουν ή να διαδώσουν μέσα από τα social media την σχετική ανάρτηση. Μένει μόνο να δούμε αν υπάρξουν και συμπατριώτες μας διεκδικήσουν την θέση.

Εάν είστε αποφασισμένοι, μπορείτε να κάνετε αίτηση πρόσληψης στην σελίδα:

https://careers.bahamar.com:8443/applications/externalapplicants/login/default.aspx#