Η ευαισθησία των Κυπρίων «οδηγεί» στις πρώτες εκδηλώσεις για άρρωστα παιδιά

Μεγάλη ευαισθησία έχουν δείξει οργανωμένα σύνολα αλλά και απλοί πολίτες της χώρας μας μετά την αποκλειστική είδηση  του 24h.com.cy  αναφορικά με την μη κερδοσκοπική εθελοντική ομάδα που συστάθηκε πρόσφατα και έχει σκοπό να βοηθήσει παιδάκια που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Οι ανάγκες που έχουν προκύψει κατά την νοσηλεία των παιδιών εκεί αλλά και των γονιών που περνούν ώρες αγωνίας πλάι στα μωρά τους, αγωνιώντας για την εξέλιξη της υγείας τους,  ήταν αρκετές για να δώσουν το έναυσμα στην συγκεκριμένη ομάδα να πάρει πρωτοβουλίες που αφορούν στην ψυχαγωγία των παιδιών κάνοντας τις μέρες νοσηλείας πιο ευχάριστες .

Η ομάδα εθελοντών του Μακάριου Νοσοκομείου ζητάει εθελοντές ψυχαγωγούς, χορηγούς, διασκεδαστές παιδιών, (και όχι ψυχολόγους όπως είχαμε αναφέρει εκ  παραδρομής στο προηγούμενο ρεπορτάζ).

Ήδη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ομάδα εθελοντών του Μακάριου Νοσοκομείου ετοιμάζει τις πρώτες του εκδηλώσεις που αναμένονται τις μέρες του Πάσχα.

Επισημαίνουμε, για άλλη μια φορά ότι κίνητρο της ομάδας αυτής είναι η προσφορά απέναντι στους γονείς και τα παιδιά τους που νοσηλεύονται σε ύλη και όχι χρηματικά ποσά. Μια κίνηση αγάπης που ως λαός μας κάνει να νοιώθουμε τόσο περήφανος. Σύντομα αναμένεται να μας δωθεί το πρόγραμμα το οποίο θα τύχει δημοσιοποίησης