Με καλοκαιρινή διάθεση ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 21 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.Την  Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Από την Τρίτη στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται και αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει  αξιόλογη μεταβολή την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναμένεται μικρή πτώση.

Πηγή:κυπε