«Προσπαθούμε για τη σωτηρία της Ομόνοιας»

Ο επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, Nίκος Νικολάου που εκπροσωπεί μία ομάδα ατόμων από την παραλιακή πόλη και προσπαθεί να βοηθήσει την Ομόνοια παραχώρησε δηλώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο Αctive:

Για τη συνάντηση με τον Γιώτη Δημητρίου: «Προσπαθούμε για τη σωτηρία του Σωματείου. Είχαμε μία συνάντηση με τον Γιώτη Δημητρίου ψες, συζητήσαμε διάφορα αλλά διαφωνούμε στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Δεν συμφωνούμε να γίνει εταιρεία, αλλά να παραμείνει η ομάδα στα χέρια του κόσμου της. Χρειάζεται σωστή διαχείριση».

Για την οικονομική κατάσταση της Ομόνοιας: «Κάναμε μία μελέτη μετά τη συνάντηση που είχα με τον κύριο Τζιωνή και την οικονομική κατάσταση που μας μετέφερε. Η ομάδα με 3 έως 4 εκατομμύρια μπορεί να βγάλει ένα πλάνο πενταετίας. Η Ομόνοια έχει αυξήσει τα χρέη της από 13 εκατομμύρια στα 15.2, σύμφωνα και με αυτά που μου έχει πει ο πρόεδρος. O κύριος επενδυτής το έχει δει πολύ θετικά, ενώ υπάρχουν ακόμα τέσσερις επενδυτές και περιμένουμε την απάντησή τους. Δεν πρέπει να ρίξουμε τα λεφτά στο λάκκο. Δυστυχώς η Ομόνοια δεν έχει περιουσιακά στοιχεία. Απ’ ότι γνωρίζω είναι δεσμευμένα, είναι υποθηκευμένα. Ένας επενδυτής δεν μπορεί να σου χαρίσει τα χρήματά του. Άμεσα χρειάζονται 3 με 4 εκατομμύρια για να «καθαρίσουμε» κάποιες παλιές υποχρεώσεις του Σωματείου».

Για το πλάνο που έχουν: «Όπως ο κάθε οπαδός της Ομόνοιας που ανησυχεί, έτσι κι εγώ. Όλοι είμαστε Ομονοιάτες. 24 ώρες την ημέρα προσπαθώ να κάνω κάτι για να βοηθήσουμε αυτό το Σωματείο. Τα μηνύματα που έχω πάρει είναι θετικά κι εύχομαι να είναι ακόμα πιο θετικά τις επόμενες μέρες. Με τους επενδυτές έχουμε μία χρόνια, επαγγελματική και προσωπική σχέση. Ότι είναι να γίνει θα είναι για την Ομόνοια. Δεν υπάρχει κάτι που θέλουμε να κρύψουμε, αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με όσους περισσότερους μπορώ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν προσπαθούμε για τους εαυτούς μας, αλλά για την Ομόνοια. Θα βγούμε προς τα έξω τώρα να εξηγήσουμε στον κόσμο πώς μπορούμε να έχουμε πλάνο σωτηρίας. Με σωστή διαχείριση των χρημάτων μπορεί να γίνει αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις άλλα λάθη. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε. Η Ομόνοια είναι ιδέα, είναι μεγάλη ομάδα. Όλοι αυτοί που την θέλουν για εταιρεία είναι γιατί θα είναι επικερδής επιχείρηση. Πρέπει να αλλάξει η δομή του Σωματείου, χωρίς να θέλω να κάνω υπαινιγμούς για κανέναν».

Πηγή: balla.com.cy