Νέα vegetarian πιάτα από το Akakiko και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον

 

Η Louis Hotels συνεχίζει να αποδεικνύει την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην υγιεινή διατροφή να ικανοποιεί όλα τα γούστα και προτιμήσεις έτσι εισάγει νέα vegetarian και vegan πιάτα στα δύο της εστιατόρια Akakiko και Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον. Οι καινούριες και πλούσιες χορτοφαγικές επιλογές συμπεριλαμβάνονται πλέον στους καταλόγους των δύο εστιατορίων.

Η ποικιλία πιάτων του υπάρχοντος μενού, σε συνδυασμό με τα πρόσφατα εισαγόμενα χορτοφαγικά πιάτα, υπόσχονται να ταξιδέψουν τους πελάτες αφήνοντας τους την πιο γλυκιά γαστρονομική ανάμνηση.

Tο Akakiko έχει συμπεριλάβει νέες χορτοφαγικές επιλογές με άρωμα Ιαπωνίας, όπως φρέσκες σαλάτες, σούσι και μάκι, με σειρές επιλογών υπερτροφών καθώς επίσης και ζεστά ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα. Μέσα σε όλες αυτές τις επιλογές, συμπεριλαμβάνονται διάφορα είδη φαγητών όπως Zen Roll με κινόα και γλυκοπατάτα, Papaya Salad και Saigon Shitake Noodles.


Αν ο πελάτης επιθυμεί πιο μεσογειακές γεύσεις, τότε το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον είναι η ιδανική επιλογή, παρέχοντας τα καινούρια ξεχωριστά χορτοφαγικά πιάτα τα οποία χαρακτηρίζονται εντόνως από την ελληνική παράδοση. Η δυνατότητα συνδυασμού των κρύων ορεκτικών, όπως μελιτζάνα ψητή ολόκληρη με φέτα και ταχίνι και κουκουνάρι μαζί με τους διάφορους μεζέδες όπως Στραπατσάδα και Κρητικές Ραβιόλες και μαζί με σαλάτες όπως η Σαλάτα με Πετιμέζι καθώς και πολλές άλλες επιλογές, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.