«Το πάει» για καλοκαίρι ο καιρός – Τι θα γίνει τις επόμενες μέρες

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σημειωθεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Πηγή:κυπε