Θα είναι διαφορετική με τον ΑΠΟΕΛ;

Τα δεδομένα στο διοικητικό σκηνικό της Ομόνοιας αλλάζουν συνεχώς όχι μέρα με την μέρα αλλά από στιγμή σε στιγμή και έχουμε και θα έχουμε πολλά να λέμε γι’ αυτά μέχρι και την Γενική Συνέλευση και μετά από αυτήν.

Όσον αφορά ο αγωνιστικό οι «πράσινοι» μπήκαν σε εβδομάδα «αιώνιου ντέρμπι» και δεν το έχουν καταλάβει ή καλύτερα το κλίμα δεν είναι το ίδιο όπως σε προηγούμενα τέτοια ματς.

Το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσον θα παρουσιαστεί διαφορετική η Ομόνοια σε αυτό το παιχνίδι και όταν λέμε διαφορετική εννοούμε προς το καλύτερο για να βάλει ένα τέρμα στην… κατρακύλα.

Από πλευράς κατάστασης μοιάζει δύσκολο να χτυπήσει η Ομόνοια τον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία μπορούν να χτίσουν. Πρώτο και καλύτερο είναι το γόητρο και ο εγωισμός που μπαίνουν στην μέση σε τέτοια παιχνίδια.

Πέραν αυτού είναι και οι σημαντικές επιστροφές. Οι επιπλέον επιλογές θα είναι τουλάχιστον τέσσερις και μιλάμε για τους Χριστοδούλου, Μαδούρο, Δημητρίου και Τζαίλσον, ενώ πιθανόν να προλάβει και ο Εκίθα. Αυτά είναι τα διαφορετικά που προκύπτουν σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά με την Ομόνοια και δη την φετινή Ομόνοια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Πηγή: balla.com.cy