Μητέρα Μαθητή: «Θεωρώ απαράδεκτο να διώξουν τραυματισμένο μωρό, χωρίς να το υποβάλουν σε όλες τις εξετάσεις» (βίντεο)

Λίγες μόνο μέρες μετά τον χαμό του 10χρονου από χωριό της Λάρνακας και τις καταγγελίες της μητέρας του εναντίον των γιατρών για την «κακομεταχείριση» που είχε ο γιος της, μια άλλη μητέρα προέβη σε νέες καταγγελίες κατά των επί καθήκοντι γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η μητέρα του μαθητή, ο οποίος έπεσε από ύψος 3,5 μέτρων στο Γυμνάσιο Λευκωσίας δήλωσε «Θεωρώ απαράδεκτο να διώξουν τραυματισμένο μωρό από το νοσοκομείο με τον ισχυρισμό ότι δεν έχει τίποτα και χωρίς να το υποβάλουν σε όλες τις ενδεδειγμένες εξετάσεις».

Υπενθυμίζεται ο μαθητής, ο οποίος φοιτά σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου μετά από ατύχημα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί έκριναν πως δεν έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας.

Ο μαθητής επέστρεψε στην οικία του, ωστόσο παραπονιόταν για πόνους. Έτσι, οι δικοί του τον μετέφεραν σε ιδιώτη γιατρό, ο οποίος απεφάνθη πως θα έπρεπε να εισαχθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπως και έγινε.

Ο μαθητής το απόγευμα της Δευτέρας (14/05) μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και αργά το βράδυ κρίθηκε πως θα έπρεπε να εισαχθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Τελικά ο γιος της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία μετά από πολλές πιέσεις.