Τραγωδία στο Λιοπέτρι: Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τη σκάλα

Μια γυναίκα, ηλικίας 71 χρόνων, η Παναγιώτα Σάββα, βρήκε τραγικό θάνατο, σε οικιακό ατύχημα στο σπίτι της στο Λιοπέτρι. Έπεσε από μεταλλική σκάλα στην προσπάθεια της να κατεβάσει ρούχα από αποθηκευτικό χώρο.

Την Παναγιώτα Σάββα, εντόπισε ο γιος της 29 ετών στις 5:20 χθες το απόγευμα, νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της στον Οικισμό Αυτοστέγασης Λιοπετρίου. Ειδοποίησε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, λειτουργοί του οποίου ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σπίτι της θανούσης στο Λιοπέτρι μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του Τ.Α.Ε Αμμοχώστου και απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις. Το θύμα, ήταν αιμόφυρτο στο πάτωμα του σαλονιού, στη βάση της σκάλας που οδηγεί στον πρώτο όροφο και δίπλα υπήρχε μεταλλική σκάλα.

Η σορός επιθεωρήθηκε και σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε τραύμα στο κεφάλι το οποίο προκλήθηκε από πτώση και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία ανέφερε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι υπό τις περιστάσεις δεν χρειάζεται να κάνει αυτοψία στη σκηνή.

Σύμφωνα με Αστυνομικό Ακπρόσωπο, η γυναίκα είχε προσπαθήσει να κατεβάσει από αποθηκευτικό χώρο, σακούλι με ρούχα ανεβαίνοντας σε μεταλλική σκάλα και έχασε τη ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει με το κεφάλι στο πρώτο σκαλί του ορόφου και στη συνέχεια να κυλίσει προς τα κάτω μέχρι τη βάση της σκάλας, δηλαδή στο σημείο όπου ανεβρέθηκε.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, οι επί καθήκοντι γιατροί, επιβεβαίωσαν το θάνατο της Παναγιώτας Σάββα. Τα αίτια θανάτου θα διακριβωθούν έπειτα από τη νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί αργότερα σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία Ξυλοφάγου.

Πηγή: ΚΥΠΕ