Λάρνακα: Ταυτόχρονος γάμος 100 ζευγαριών

 

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι “η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας στις τρεις το μεσημέρι, αφορά την τέλεση γάμων Ισραηλινών και Ρώσων που θα καταφθάσουν με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα. Ο συνολικός αριθμός ατόμων που θα έρθουν ειδικά για τους σκοπούς της εκδήλωσης αναμένεται να ανέλθει στους 400, δηλαδή τα ζευγάρια, συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα”.

Ο Δήμος Λάρνακας προστίθεται στην ανακοίνωση “έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και για την καλύτερη προβολή της Λάρνακας ως τουριστικού προορισμού. Μετά το πέρας της τελετής θα προσφερθούν λουκούμια στους νιόπαντρους και θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς χορούς, με στόχο να δοθεί ένα πιο παραδοσιακό χρώμα στην τέλεση των γάμων”.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας “ευχαριστεί θερμά όλους όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους χορηγούς, το Σύνδεσμο Ανθοπωλών Λάρνακας, τα Αρτοποιεία Πύριλλος, την εταιρεία Technotent C.G.Georgatsos και Lefteris Livadiotis Developers – Livadiotis City –Café Blu”.