Έρχεται Dansing2 με Δάκη στη Κύπρο(vid)

Για δεύτερη χρονιά το φιλανθρωπικό show «Dansing for you» έρχεται να μας χαρίσει κέφι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 24h, το show πρόκειται να ξεκινήσει μέσα του Σεπτέμβρη. Μια εκπομπή γεμάτη τραγούδι και χορό.
 

Όσο για το ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του 24h , γίνεται «πανικός» για το ποιος θα συμμετέχει στο φετινό show. Πάρα πολλοί επώνυμοι δήλωσαν ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος , με αποτέλεσμα η Διεύθυνση να μην ξέρει ποιους θα επιλέξει.

Ξέρετε δεν πρέπει να «κακοφανιστεί» κανένας όπως λέμε και στην Κύπρο. Είναι μικρό το νησί και μπορεί ο τροχός να γυρίσει …. Το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή και η Διεύθυνση για καλή και κακή τους τύχη έχουν αμέτρητες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι;

Όσον αφορά τον χορευτικό μέρος πιθανόν οι δάσκαλοι χορού να είναι οι ίδιοι όπως πέρσι.

Στην παρουσίαση όλα δείχνουν πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, θα παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής, ενώ στην παρουσίαση backstage και την οργάνωση παραγωγής θα είναι και φέτος ο Βαγγέλη Ευαγγέλου.

Η έκπληξη όμως του show είναι η συμμετοχή ενός παλιού και αγαπημένου τραγουδιστή. Πληροφορίες του 24h, θέλουν τον Δάκη να είναι ο μοναδικός που έχει ήδη δώσει τα χέρια και έχει συμφωνήσει με το κανάλι, για να συμμετέχει στο «Dansing for you».

Μια φωνή που χάσαμε τα τελευταία χρόνια από την μουσική βιομηχανία και το “ραδιόφωνο”, αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος τον τελευταίο καιρό ζει μόνιμα στην Κύπρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για να δούμε … ποιούς θα επιλέξουν για φέτος!