Το 24h στο Στρασβούργο (vid)

Με ζωντανές εκπομπές και συνεχής ενημέρωση το 24h.com.cy θα  σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και όλες τις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

H Ιωάννα Δεμεντή και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος την Τρίτη 3 Ιουλίου μέσα από 2 ζωντανές live streaming εκπομπές από τις 12:30 ως τις 14:30 και από τις 17:00 ως τις 18:30 θα σας δώσουν το στίγμα της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας. Με καλεσμένους στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του 24h.com.cyαλλά και με ρεπορτάζ, η καρδιά της Κύπρου θα χτυπά  στο Στρασβούργο μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 10:00 σε ζωντανή μετάδοση θα δείτε την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στο ευρωκοινοβούλιο. Στις 12:00 αμέσως με το τέλος της παρουσίασης της κυπριακής Προεδρίας από τον ΠτΔ η Ιωάννα Δεμεντή και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, με ζωντανή live streaming εκπομπή θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και παρασκήνιο του ιστορικών στιγμών.
 
Στις 13:15 σε ζωντανή μετάδοση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την κοινή συνέντευξη τύπου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια και του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
 
Σε όλες τις live streaming εκπομπές, οι αναγνώστες μας θα μπορούν να στέλνουν τα δικά τους ερωτήματα και να σχολιάζουν τα όσα θα διαδραματίζονται στο Στρασβούργο.
 
Όλο το 3ημερο με φωτογραφικό υλικό αλλά και με video το 24h.com.cy θα σας μεταφέρει όλα όσα θα διαδραματίζονται εκτός και εντός του Ευρωκοινοβουλίου.