Αυτές είναι οι υποψήφιες για τα φετινά καλλιστεία!

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, οι 15 υποψήφιες θα περάσουν διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες έχουν ως στόχο  ν’ αναδείξουν την ομορφιά, την αρμονία σώματος και την προσωπικότητά τους. Η κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται απο τον Μιχάλη Ορφανίδη -senior make up artist , τον Χάρης Κυπριανού -φωτογράφο, τη Στέλλα Δημητρίου- μοντέλο, τη Σύλια Ιωαννίδου- αρχισυντάκτρια της Madame Figaro Κύπρου και τη Νίκη Κάρτσωνα ,θα καθορίσει ποιες δώδεκα θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό!

Οι υποψήφιες που διεκδικούν το στέμμα είναι:

1. Sabina Ioanna Tofan

Είναι 23 χρονών και έχει ύψος 1.78. Η Σαμπίνα κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και εκτός από ελληνικά μιλά αγγλικά, γαλλικά και ρουμάνικα. Είναι σκορπιός στο ζώδιο, πολύ πρόσχαρη και εύθυμη αλλά παράλληλα κλειστή και εσωστρεφής! Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει ν’ ακουει μουσική, να διαβάζει άρθρα που αφορούν τον κοινωνικό περίγυρο. Γυμνάζεται πολύ και ασχολείται με τη μόδα μελετώντας το χώρο και τα άτομα που τον αποτελούν αποκτώντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς η μόδα μπορεί να γίνει είδος τέχνης. Στα επόμενα χρόνια βλέπει τον εαυτό της ν’ ασχολείται με το μόντελινγκ και θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της με κάποιο μεταπτυχιακό και να δουλέψει στα Ηνωμένα Έθνη. Πρότυπά της είναι Derren Brown για την ικανότητά να επηρεάζει τόσους ανθρώπους, ο Αμερικανός κωμικός George Carlin και η Anke Van Dermeersch, μοντέλο από το Βέλγιο.

2. Τζουλιάνα Γεωργαλλίδου

Η Τζουλιάνα από την Λάρνακα είναι 19 χρονών και έχει ύψος 1,75! Είναι φοιτήτρια Νομικής και γνωρίζει αγγλικά. Σαν γνήσιος Παρθένος είναι ευαίσθητη και τελειομανής αλλά συνάμα δυναμική, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να διαβάζει, να γυμνάζεται, να συμμετέχει σε αγώνες πετόσφαιρας, να παίζει πιάνο και να ασχολείται με το θέατρο. Στα άμεσα σχέδια της είναι να συνδυάσει τον χώρο του μόντελινγκ με τις σπουδές της και να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης επαγγελματικά. Πρότυπό της θεωρεί γυναίκες όπως η Ellen DeGeneres που υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την φροντίδα των ζώων και για την καταπολέμηση του καρκίνου

3. Βάσια Καλιανιώτη

Είναι 21 χρονών και έχει ύψος 1,75. Η Βάσια κατάγεται από τη Λάρνακα και είναι τεχνικός επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίων στην οικογενειακή επιχείρηση. Γνωρίζει αγγλικά και είναι ζυγός. Είναι υπομονετική, αισιόδοξη, πειθαρχημένη και ειλικρινής! Στον ελεύθερό της χρόνο βγαίνει με τους φίλους της και πηγαίνει για ψώνια και γυμναστήριο. Πιο πολύ όμως απολαμβάνει τις πολύωρες συζητήσεις με τους γονείς της για οτιδήποτε την απασχολεί. Πρότυπά της είναι οι γονείς της.

4. Γεωργία Γεωργίου

Είναι 21 χρονών και έχει ύψος 1,74. Κατάγεται από τη Λεμεσό και είναι φοιτήτρια Ψυχολογίας. Γνωρίζει αγγλικά και ανήκει στο ζώδιο του καρκίνου. Είναι αυθόρμητη, έχει υπομονή και επιμονή στους στόχους της. Στον ελεύθερο της χρόνο πηγαίνει γυμναστήριο, χορό, σινεμά και της αρέσει να βρίσκεται με φίλους της. Στόχος της είναι να τελειώσει τις σπουδές της και να κάνει μεταπτυχιακό στην παιδοψυχολογία. Ονειρεύεται συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές και αρκετές φωτογραφήσεις. Πρότυπό της είναι οι γονείς της γιατί πιστεύει πως έχει πολλά να πάρει από αυτούς.

5. Ιωάννα Γεωργίου

Η Ιωάννα Γεωργίου είναι 21 χρονών και έχει ύψος 1,74. Κατάγεται από τη Λεμεσό και είναι φοιτήτρια. Γνωρίζει αγγλικά και είναι Ταύρος στο ζώδιο. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ εσωστρεφής και ευαίσθητη. Το ελάττωμά της είναι η υπερβολική καλοσύνη που δείχνει στους άλλους. Στον ελεύθερό της χρόνο είναι εθελόντρια και της αρέσει να προσφέρει όπου μπορεί. Θέλει να τελειώσει με επιτυχία τις σπουδές της και να της δοθεί η ευκαιρία ν’ ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Οι γονείς της είναι το πρότυπό της γιατί την έχουν μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο.

6. Σάβια Κυπριανού

Η Σάβια από την Λευκωσία είναι 22 χρονών και έχει ύψος 1,74. Είναι απόφοιτος νοσηλευτικής και γνωρίζει αγγλικά. Ανήκει στο ζώδιο του ιχθύ, είναι αρκετά ντροπαλή και ευαίσθητη αλλά παράλληλα επίμονη και υπομονετική. Είναι φιλόζωη και στον ελεύθερό της χρόνο πηγαίνει γυμναστήριο ή συναντιέται με φίλους. Ο στόχος που θέτει είναι να συνεχίσει το μοντελινγκ και παράλληλα να εξασκεί το επάγγελμα της νοσηλεύτριας. Πρότυπο της είναι η μητέρα της που μεγάλωσε σωστά τέσσερα παιδιά με αρχές και συνεχίζει με τα εγγόνια της!

7. Ντανιέλλα Κεφάλα

Η Ντανιέλλα είναι 19 χρονών, έχει ύψος 1,71 και κατάγεται από το Παραλίμνι. Είναι τελειόφοιτη λυκείου και γνωρίζει αγγλικά. Είναι αιγόκερως και πολύ πεισματάρα!! Της αρέσει να βγαίνει έξω με φίλους, να διαβάζει βιβλία και φυσικά το μόντελινγκ. Για το μέλλον της ονειρεύεται μια επιτυχημένη καριέρα και να καταφέρει να ταξιδέψει όλο τον κόσμο. Πρότυπο της είναι η μητέρα της γιατί όπως λέει είναι πολύ υπομονετική γενναιόδωρη και καλόκαρδη.

8. Γιούλια Μιχαήλ

Είναι 20 χρονών, έχει ύψος 1,71 και κατάγεται από την Λάρνακα! Είναι φοιτήτρια Νοσηλευτικής στο ΤΕΠΑΚ και μιλά Ρωσικά και Αγγλικά. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και χαρακτηρίζει τον εαυτό της ευαίσθητη, δημιουργική, αυθόρμητη και παράλληλα επιφυλακτική. Ο βασικότερος της στόχος αυτή τη στιγμή είναι η απόκτηση του πτυχίου της. Ονειρεύεται πολλά και μακρινά ταξίδια και στο μέλλον θα ήθελε να καταξιωθεί επαγγελματικά και ν’αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία και παρατηρώντας τα θετικά τους προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό της.

9. Έλενα Αμερικάνου

Η Έλενα είναι 18 χρονών και έχει ύψος 1,69. Η Έλενα κατάγεται από το Παραλίμνι και είναι τελειόφοιτη Λυκείου. Μιλά αγγλικά και θεωρεί τον εαυτό της αρκετά δυναμικό και ευαίσθητο. Στο ζώδιο είναι τοξότης και πιστεύει πως έχει αρκετό χιούμορ ώστε οι άλλοι γύρω της να νιώθουν ευχάριστα μαζί της. Το όνειρό της είναι να σπουδάσει αισθητική γιατί της αρέσει ν’ ασχολείται με την ομορφιά. Η μητέρα της είναι το πρότυπό της γιατί όπως λέει είναι γενναιόδωρη και θέλει να της μοιάσει.

10. Μύρια Γεροκώστα

Είναι 19 χρονών και έχει ύψος 1,69. Η Μύρια κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι φοιτήτρια ενώ παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ. Εκτός από αγγλικά, γνωρίζει ισπανικά και πορτογαλλικά. Ανήκει στο ζώδιο των διδύμων και χαρακτηρίζει τον εαυτό της αυθόρμητη, δυναμική αλλά και ευαίσθητη. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να πηγαίνει για ψώνια, να γυμνάζεται και να βρίσκεται με τους φίλους της. Ο στόχος της είναι να τελειώσει τις σπουδές της και παράλληλα να εργαστεί σε ραδιοφωνικό σταθμό και σε περιοδικό. Πρότυπό της είναι οι γονείς της γιατί μπορούν να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε κατάσταση με ψυχραιμία.

11. Ιωάννα Γιαννακού

Είναι 19 χρονών και έχει ύψος 1,69. Η Ιωάννα κατάγεται από την Πάφο και είναι φοιτήτρια. Γνωρίζει αγγλικά και είναι δίδυμος στο ζώδιο. Η ίδια θεωρεί ότι είναι κυκλοθυμική και αυθόρμητη. Μάλιστα είναι υπερβολικά ειλικρινής σε σημείο που παρεξηγείται εύκολα. Στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει να τραγουδά και ν’ ακούει μουσική και να συναναστρέφεται με αγαπημένα της πρόσωπα. Στόχος της είναι να γίνει καλή σε αυτό που θα επιλέξει να ακολουθήσει στην επαγγελματική της ζωή. Πρότυπό της είναι η μητέρα της στην οποία θέλει να μοιάσει.

12. Έλλη Λοΐζου

Είναι 21 χρονών και έχει ύψος 1.69. Κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι αθλήτρια πετόσφαιρας ενώ ασχολείται και με τον χώρο της μόδας. Γνωρίζει αγγλικά και είναι λέων στο ζώδιο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ανοικτόμυαλη, ήσυχη και ντροπαλή. Στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει καλές ταινίες, να σερφάρει στο διαδίκτυο, να γυμνάζεται και να βρίσκεται με φίλους. Θέλει να τελειώσει τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της μόδας. Πρότυπό της είναι ο πατέρας της γιατί είναι αγωνιστής!

13. Γιώτα Παναγή

Είναι 19 χρονών, έχει ύψος 1.69 και κατάγεται από τη Λάρνακα! Παρακολουθεί γραμματειακές σπουδές και γνωρίζει αγγλικά. Είναι ιχθύς στο ζώδιο και αρκετά δυναμική, ευαίσθητη αλλά και ζηλιάρα. Στον ελεύθερό της χρόνο θέλει να είναι με αγαπημένα πρόσωπα όπως η βαφτιστήρα της και όνειρό της είναι να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Πρότυπό της είναι η μητέρα της που δουλεύει σκληρά για να την μεγαλώσει χωρίς να της στερηθεί τίποτα.

14. Μαρία Σωκράτους

Είναι 17 χρονών και έχει ύψος 1,69. κατάγεται από τη Λεμεσό και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελλινγκ. Μιλά αγγλικά και ρωσικά και ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Είναι αυθόρμητη και ειλικρινής σε μεγάλο βαθμό και προσπαθεί πάντοτε να επιβάλει το δίκαιο. Της αρέσει να παρακολουθεί τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα και να τα συζητά με τους φίλους της. Θα ήθελε να περάσει στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου και να γίνει μια επιτυχημένη δικηγόρος. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο, καθώς της αρέσει να παίρνει διάφορα θετικά στοιχεία των ανθρώπων που την εμπνέουν.

15. Φραντζέσκα Σωτηρίου

Είναι 20 χρονών και έχει ύψος 1,69. Η Φραντζέσκα κατάγεται από το Φρέναρος και είναι ακτινολόγος. Ανήκει στο ζώδιο του λέοντα και είναι ευαίσθητη αλλά ταυτόχρονα δυναμική. Της αρέσει να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέες κουλτούρες. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να γυμνάζεται, ν’απολαμβάνει το καλό φαγητό και να βγαίνει με καλή παρέα. Ονειρεύεται μια καριέρα στο μόντελινγκ και στην τηλεόραση. Θαυμάζει την καριέρα πολλών καλλιτεχνών αλλά πρότυπό της είναι η μητέρα της γιατί της έδωσε αξίες και την έμαθε πώς ν’ αντιμετωπίζει σωστά τα εμπόδια στη ζωή της.

Διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ