Αυτή είναι η αλήθεια για το συμβόλαιο της Μενεγάκη


 

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τις φήμες που επικρατούν για το “χρυσό” συμβόλαιό της.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2010 όταν ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της Espresso.

Σε δελτίο τύπου του το κανάλι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: “O Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013”.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Ελένη θα συνεχίσει στον Alpha αφού οι σχέσεις της με τον σταθμό παραμένουν άριστες, διαψεύδοντας διάφορες φήμες για γκρίνιες και τιμωρίες. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού. Η πρόταση μάλιστα για την μεταφορά της στην μεσημεριανή ζώνη έγινε δεκτή από την ίδια, ύστερα από πολλές συζητήσεις με το κανάλι. Και όπως αποδεικνύουν τα νούμερα, ήταν η πιο σωστή κίνηση.

Όσο για τις περιβόητες περικοπές στο συμβόλαιό της;

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση με τη διοίκηση του σταθμού. Εξάλλου, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει  τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν  κατά 25% μειωμένο όσον αφορά στις αποδοχές της.

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί ανανέωσή του συμβολαίου της πολύ σύντομα, καθώς και οι δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένε

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας