Νέο βίντεο από Anonymous για την Κύπρο

Οι Anonymous έχουν ανεβάσει στο youtube νέο βίντεο χθες (29/6) βράδυ με το οποίο προειδοποιούν την Κύπρο και την πολιτεία της ότι θα δει και θα νιώσει την δύναμη τους.

 

Στο νέο βίντεο αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Κύπρος σε χαιρετούμε. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε η φωνή των ανθρώπων που έχει σιωπήσει. Η φωνή των ανθρώπων που διακόπηκε, από το σύστημα το οποίο έχει καταστραφεί. Σας παρακολουθούμε καιρό και έχουμε μάθει όλες σας τις τακτικές με τις οποίες χρησιμοποιείτε τον λαό της Κύπρου. Έχουμε μάθει την συνεργασία σας με τα ελεγχόμα μέσα ενημέρωσης, καθώς και το ότι προσπαθείτε να περάσετε ψεύτικα μηνύματα στο λαό της Κύπρου ο οποίος έχει φτάσει στην εξαθλίωση και δίνει αγώνα καθημερινά για να επιβιώσει και ξεχνά το νόημα της ζωής. Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Δίνετε εκατομμύρια ευρώ για την Ευρωπαϊκή Προεδρία και στη συνέχεια βρίσκεστε στο ΔΝΤ. Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Διαδίδετε λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο του 13χρονου παιδιού και τον θανατηφόρο ιό. Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Σταματήσατε κοινωνικές πληρωμές και επιδόματα από φτωχούς ανθρώπους. Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Έχετε μειώσει το εισόδημα στο χαμηλότερο επίπεδο κάνοντας τον κόσμο δικαίως να ανησυχεί. Αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. 

Πρέπει να το καταλάβετε, γνωρίζουμε ποιοι είστε ποιοι είναι οι άνδρες πίσω από κάθε απόφαση, πίσω από κάθε αδικία ενάντια στο λαό της Κύπρου. Αυτό πρέπει και θα σταματήσει. 

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εναέριες παρακολουθήσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου κηφήνα για μαζική επιτήρηση αλλά το διατηρείτε μυστικό όπως και το ACTA. Γνωρίζουμε όλα τα σχετικά με την έκρηξη στην ναυτική βάση στο Μαρί στις 11 Ιουλίου 2011.  Γνωρίζουμε τα σχέδια με τις κυβερνήσεις του Ισραήλ και τις Ρωσίας. 

Θεωρείτε ότι μετά από όλα αυτά οι Anonymous δεν θα αναλάβουν δράση;

Σας χαιρετούμε ξανά. Καλώς ήρθατε στην δική μας πραγματικότητα. Η ώρα είναι δική μας. Έχετε διαπράξει μαζικές δολοφονίες, απάτες, εξαπατήσεις, προδοσία και αυτά είναι λίγα από τα πολλά εγκλήματα κατά του λαού της Κύπρου. Εσείς βλέπετε τους εαυτούς σας ως μια ανώτερη τάξη και ότι οι κανόνες είναι μια έννοια που εσάς δεν σας αφορά. Κάνετε λάθος. Σας χρησιμοποιούν ακριβώς όπως χρησιμοποιείτε και εσείς τον κόσμο της Κύπρου.

Προς όλους τους νεοταξιστές: Δώσαμε το χρόνο να αλλάξουν τα πράγματα και περιμέναμε πολύ καιρό. Τώρα, δεν είναι η ώρα για διπλωματία. 

Προς Κυπριακή Κυβέρνηση: Δείξαμε σε σας μέχρι που είναι η δύναμη μας και τι μπορούμε με τον τερματισμό λειτουργίας των συστημάτων σας. Θα δώσουμε τέλος στην αδιαμφισβήτητη τυραννία. Οι  Anonymous πήραν την απόφαση να αναλάβουν τον έλεγχο και έτσι να ξεκινήσει μια επιχείρηση τερματισμού της αυτοκρατορίας της νέας παγκόσμιας τάξης, ξεκινώντας από την Κύπρο και την κυπριακή κυβέρνηση. Απελευθερώνοντας τους Κύπριους θα δώσουμε τον εναρκτήριο ήχο για παγκόσμια ελευθερία στον κόσμο. Οι Anonymous δεν μπορούν να ηττηθούν. Δεν θα πετύχετε τα σχέδια σας. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε παντού. Δεν συγχωράμε. Δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένετε. Είμαστε εδώ.

Δείτε το νέο βίντεο των Anonymous