Δε χωρίζει ο Στρος Καν!

 Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγός του δημοσιογράφος Αν Σινκλέρ χωρίζουν έναν χρόνο μετά την εμπλοκή του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ σε τεράστιο σκάνδαλο για τον βιασμό μιας καμαριέρας.

Ωστόσο, το ζευγάρι προχώρησε την Παρασκευή (29/06) σε διάψευση της είδησης, μηνύοντας μάλιστα το περιοδικό Closer που την πρωτοδημοσίευσε, γράφοντας: “Óλα τελείωσαν. Εδώ και ένα μήνα, η Ανν Σινκλέρ και ο Ντομινίκ Στρος Καν ζουν χωριστά και είναι εκείνη που τον έδιωξε από το σπίτι…”.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του ζεύγους, “αφού πληροφορήθηκαν το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του περιοδικού ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σινκλέρ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο έντυπο για προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής”.

Λίγο νωρίτερα, άτομα του περιβάλλοντος του ζεύγους είχαν αποφύγει να διευκρινίσουν στο Γαλλικό Πρακτορείο αν αλήθευε το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Την περίοδο της υπόθεσης Sofitel, όταν ο τότε γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, η Σινκλέρ στάθηκε στο πλευρό του, προσφέροντάς του ηθική στήριξη αλλά και τα οικονομικά μέσα για την υπεράσπισή του.

Μετά την επιστροφή τους στη Γαλλία, στις 4 Σεπτεμβρίου και αφού η αμερικανική δικαιοσύνη απέσυρε τις κατηγορίες, το ζευγάρι έχει προσφύγει πολλές φορές στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την ιδιωτική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, έχουν στραφεί εναντίον των περιοδικών L’Express, Nouvel Observateur, Paris Match και VSD και κατά της εφημερίδας Le Figaro…

Περισσότερες Cosmo ειδήσεις στο cosmo.gr,επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.