Έγκλημα πάθους στην Κίνα

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Κίνα, νεαρή δασκάλα, η Zhang Shih από το Linyl της ανατολικής Κίνας, τραυμάτισε με το αυτοκίνητο της την φερόμενη ως ερωμένη του συζύγου της και γειτόνισσας της Wang Lu,καθώς επίσης και την μόλις 4ων ετών κόρη της Lu περνώντας πάνω από τα σώματα τους σε κατάσταση σοκ.

Αμέσως μετά την πράξη της αυτή, εμπόδισε τον οποιοδήποτε να βοηθήσει τραυματισμένα θύματα της, όταν κατέφθασε η αστυνομία η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να την εμποδίσει ακόμη και όταν την σημάδευαν με τα όπλα τους.

Όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο, η Zhang σε εξαγριωμένη γδύθηκε και έπεσε μπροστά στις ρόδες του με σκοπό πάλι να παρεμποδίσει την ιατρική βοήθεια να φτάσει στις βαριά τραυματισμένες, ένας νοσηλευτής κατάφερε να φτάσει στο άτυχο 4χρονο κοριτσάκι για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα η Zhang να τον χτυπήσει και ο οδηγός του ασθενοφόρου να ρίξει το κοριτσάκι το οποίο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Αυτόπτης μάρτυρες αναφέρουν πως, η δράστης έκανε τα πάντα επί ενάμισι ώρα για να παρεμποδίσει την ιατρική βοήθεια στα θύματα της, στηρίζοντας πως αυτό δεν ήταν ένα έγκλημα πάθους.