Ένας ο δολοφόνος και για τους πέντε…

Αποκαλυπτικά ήταν τα ευρήματα τα οποία κατέδειξαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης επιχειρήσεων στην Αγία Νάπα όπου διαπράχθηκε το πρωί του Σαββάτου το άγριο φονικό.

Μετά την αξιολόγηση των εικόνων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά δύο συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία βρισκόντουσαν στην σκηνή του εγκλήματος.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα τα οποία όπως μας ανέφεραν αστυνομικές πηγές απασχόλησαν στο παρελθόν κατ’ επανάληψη την αστυνομία για διάφορες εγκληματικές ενέργειες.  Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί προκειμένου να δώσουν κατάθεση.  

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πληρωμένος δολοφόνος ήταν ένας ο οποίος μάλιστα δεν έφερε κουκούλα στο πρόσωπο και εκτέλεσε μόνος του εν ψυχρώ και τα πέντε θύματα.

Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο, οι δύο νεκροί Ρουμάνοι, που έφθασαν στη Κύπρο πριν από δύο ημέρες, να ήρθαν ως πληρωμένοι δολοφόνοι για συγκεκριμένη υπόθεση.

Η αστυνομία έχει ζητήσει την βοήθεια της Ιντερπόλ, έτσι ώστε να διευκρινίσει το παρελθόν των δύο νεκρών Ρουμάνων.

Αύριο 26/06, με το πρώτο φως της μέρας, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο βαλλιστικός έλεγχος ούτως ώστε μα εξακριβωθεί με πόσα όπλα δολοφονήθηκαν οι πέντε νεκροί.

Διαβάστε ΕΔΩ προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ.