Προανήγγειλε την αυτοκτονία του μέσω του Facebook

 

Μέσω του facebook προανήγγειλε την αυτοκτονία του άνδρας από το Ηράκλεο. Μάλιστα είχε έτοιμο το σχοινί για να κρεμαστεί. Όπως γράφει το cretalive.gr οι αστυνομικοί  που έσπευσαν στο σπίτι ενός μεσήλικα, όταν ειδοποιήθηκαν από ανώνυμο τηλεφώνημα ότι ο άνδρας, μέσω του Facebook, είχε εκφράσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του, έπαιξαν το ρόλο του ψυχολόγου.

 

«Αυτή είναι η τελευταία μου νύχτα» φέρεται να έγραψε ο άνδρας, κάτι που ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους, ένας εκ των οποίων τηλεφώνησε ανώνυμα στην αστυνομία και ενημέρωσε για την περίπτωση.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών φέρεται, τελικά, να απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς εντόπισαν τον άνδρα και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο μεσήλικας μάλιστα, ως και το σχοινί είχε ετοιμάσει προκειμένου να απαγχονιστεί. Η ψυχραιμία του, μάλιστα, παραπέμπει σε μια συνειδητή πράξη και σε καμία περίπτωση σε παρόρμηση.

Σχεδόν σε ρόλο-ψυχαναλυτή, αστυνομικοί συνομίλησαν επί ώρες μαζί του προσπαθώντας να μάθουν τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο άνθρωπος αυτός αντιμετωπίζει κάποια χρέη, ωστόσο δεν φαίνεται να ήταν ο λόγος που τον έκανε να σκέφτεται την αυτοχειρία. «Περισσότερο τον πείραζε η κοινωνική απόρριψη» σχολίασε αστυνομική πηγή.

 

 Περισσότερες ειδήσεις στο 24h.gr,επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.