Η απάντηση της Άντζελας Δημητρίου

 Ξέσπασε η Άντζελα , μην αντέχοντας την συνεχή επίθεση από συναδέλφους αλλά και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το σκηνικό είναι γνωστό, με την τραγουδίστρια να δέχεται πρόταση από Λιβανέζο επιχειρηματία για να τραγουδήσει στα κατεχόμενα στην Κύπρο μας. Η ίδια διαψεύδει το γεγονός ότι απάντησε θετικά στην πρόταση του επιχειρηματία.

Στεναχωρημένη και «εξοργισμένη» έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  «Λυπάμαι πραγματικά, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί. Λιβανέζος φίλος μου, εφοπλιστής μου έκανε πρόταση να κατέβω σε prive party 150 ατόμων για τα γενέθλια του!! Ποιά συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο. Τόσα χρόνια δέχομαι χειμώνα, καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα. Γιατί να δεχτώ τώρα; Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο!!! Γιατί αυτή την χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματα της; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του Λαού; Κάνεις δεν είπε το επιβεβαίωσε η ίδια! Και ξέρετε πολύ καλά ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου! Η μουσική δεν έχει σύνορα! Ενώνει και δεν διχάζει! Αλλά στο ψευδοκράτος δεν πήγα ούτε πριν δεκαπέντε χρόνια που είχα την τεράστια επιτυχία και δεν πρόκειται ποτέ να πάω, όχι μόνο για επαγγελματικές προτάσεις, αλλά ούτε και για τουρισμό… όπως έχουν κάνει άλλοι και άλλοι! Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί έγινε όλο αυτό; Ευχαριστώ πολύ!!!»

Ένα μήνυμα οργής ή ένα μήνυμα υποστήριξης των Κυπρίων; Όπως και να έχει η Άντζελα απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Λιβανέζου επιχειρηματία.

Ας ελπίσουμε πως θα τηρήσει τον λόγο της και… δεν πρόκειται απλά για μια «στημένη» ανάρτηση για να θολώσει τα νερά. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα “Ξεπουλά” την Κύπρο η Άντζελα Δημητρίου; (vid)

Σχόλια Κύπριων καλλιτεχνών εναντίον Άντζελας

Ο εφοπλιστής, η διάψευση και η Lobby Music