Καλοκαιρνή κολεξιόν Α.Κοντίδη σε ρυθμούς Ν.Γκάνου (pic)


 

 

Σε μια καλοκαιρινή βραδιά, σε γνωστό παραλιακό club της Λεμεσού, ο νεαρός σχεδιαστής Ανδρέας Κοντίδης παρουσίασε την καλοκαιρινή του κολεξιόν, την περασμένη Πέμπτη (28/6). Τα μοντέλα περπατούσαν στο ρυθμό του Νίκου Γκάνου, ο οποίος τραγούδησε ζωντανά και  ξεσήκωσε το κοινό.

Ο “Mr.last summer” ήρθε στο νησί μας για μια εμφάνιση, τραγούδησε τις παλιές και νέες επιτυχίες του. Η συνεργασία του με τον σχεδιαστή μόδας Ανδρέα Κοντίδη προέκυψε μετά από πρόταση προς τον σχεδιαστή, για μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας.

“H καλοκαιρινή κολεξιόν περιλαμβάνει πιο ανάλαφρα κομμάτια, σε σχέση με την χειμερινή, μιας και εκτός από τις βραδυνές δημιουργίες προστέθηκαν και καλοκαιρινά αέρινα φορέματα, αλλά και κομμάτια που  μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες” μας είπε ο νεαρός σχεδιαστής.

Η βραδιά ήταν μαγική, ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα, οι δημιουργίες καλοκαιρινές, νεανικές γεμάτες χρώματα. Τι έγινε όμως στα παρασκήνια και την ώρα που τα μοντέλα ετοιμάζονταν για να ανέβουν στην σκηνή; το 24h.com.cy  ήταν εκεί και εξασφάλισε φωτογραφίες  backstage.

 

Δημιουργίες του Ανδρέα Κοντίδη  μπορείτε να βρείτε εδώ