Παραιτήθηκε η Γωγώ Αλεξανδρινού από το Mega

Αποκλειστικές πληροφορίες του 24h.com.cy , μέσα από το κανάλι , θέλουν την Γωγώ Αλεξανδρινού να έχει δώσει, πριν λίγες μέρες, γραπτή παραίτηση στην Διεύθυνση του Μega Κύπρου. Η είδηση έχει γίνει ήδη γνωστή στους συναδέλφους μέσα στο κανάλι.

Οι περισσότεροι συνάδελφοι σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή προσπάθησαν να πλησιάσουν την παρουσιάστρια-δημοσιογράφο και να ρωτήσουν τον λόγο που την οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση. Σε ερωτήσεις λοιπόν των συναδέλφων η Γωγώ Αλεξανδρινού, δεν έδωσε εξηγήσεις. Αρκέστηκε μόνο να απαντήσει πως η κίνηση αυτή έγινε για προσωπικούς λόγους , χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα. 

Όλοι αδυνατούν να πιστέψουν πως το δυνατό χαρτί του Mega Kύπρου, στην ενημέρωση αλλά και στην τηλεοπτική εκπομπή «Έχεις Μέσον» τερματίζει την συνεργασία της με το κανάλι. Η αλήθεια είναι πως όσοι γνωρίζουν την Γωγώ μιλάνε για ένα πάρα πολύ φιλικό και βοηθητικό άνθρωπο. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που την ευχαριστούν καθημερινά , για την βοήθεια που τους προσέφερε μαζί με τον Λουκά Φουρλά, εντός και εκτός των δραστηριοτήτων της εκπομπής.

Η εξέλιξη αυτή έχει αφήσει τους συναδέλφους με ανοιχτό το στόμα. Κανείς δεν περίμενε πως μια τόσο δυναμική παρουσία στον χώρο θα έδινε παραίτηση και ειδικά σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Άραγε η αποχώρηση της από το κανάλι, θα σημαίνει και τον τερματισμό της εκπομπής «Έχεις Μέσον;». Ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής. Μήπως του χρόνου δεν θα υπάρχει ή θα συνεχίσει με άλλους παρουσιαστές; 

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το Mega Κύπρου, έχασε ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά, μια άξια δημοσιογράφο και μια αγαπημένη προσωπικότητα στον χώρο της Κυπριακής τηλεόρασης.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία,  στην παρουσιάστρια-δημοσιογράφο,  για την μετέπειτα επαγγελματική της πορεία.