Μενεγάκη-Πατζόπουλος στην Άνδρο (pic)

Στα Άχλα της Άνδρου βρέθηκε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη με το σύντροφό της Ματέο Πατζόπουλο. Οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης αλλά και τα καταγάλανα νερά του νησιού.

Τα τελευταία Σαββατοκύριακα που η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά, η Ελένη Μενεγάκη δε χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο νησί της Άνδρου προκειμένου να ξεφύγει από ζεστή πόλη. Έτσι έκανε και το περασμένο.

Η παρουσιάστρια, χωρίς τα παιδιά της αυτή τη φορά, βρέθηκε στα Άχλα παρέα με τον Ματέο Πατζόπουλο ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο οικολογικό ξενοδοχειακό συγκρότημα για την τουριστική περίοδο.

Ο φακός του περιοδικού Hello τους πέτυχε στην παραλία, ν΄απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, με την Ελένη να αναδυκνύει για ακόμη μια φορά την καλλίγραμμη σιλουέτα της αλλά και τα καλοκαιρινά βραχιολάκια της.

Χαλαροί και πολύ ερωτευμένοι, έκαναν τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία τους βάζοντας τις πετσέτες τους στην άμμο. Μάλιστα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το ζευγάρι φόρεσε ασορτί μαγιό σε φούξια αποχρώσεις!

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας