Μόνιμος κάτοικος Κύπρου και ο Α.Γεωργούλης;

Έρχεται για να μείνει..Όχι βέβαια για πολύ…αλλά για αρκετό διάστημα.

Τυχερές θα είναι οι θαυμάστριες του Αλέξη καθώς θα βρίσκεται στο νησί μας μέχρι και τον Αύγουστο.

Ο λόγος που φέρνει τον γνωστό ηθοποιό και “γόη” στο νησί της Αφροδίτης είναι καθαρά επαγγελματικός και όχι συναισθηματικός όπως θα προέτρεχαν να σχολιάσουν κάποιοι . Άφησε,λοιπόν, την Αμερική και την Ελλάδα για την Κύπρο.

Επίσημα θα βρίσκεται στην Κύπρο για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό σκοπό από τις 12 Ιουλίου εως 3 Αυγούστου. Ανεπίσημα ήδη έχει ταξιδέψει στην Κύπρο και από ότι φαίνεται θα μείνει για 2-3 μήνες.

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία… Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι πρωταγωνιστής σε ένα θεατρικό έργο που ανεβάζει η XMAS Productions. Πρόκειται για το κλασικό έργο του Στριντμπεργκ, «ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΗ», σε μία ρηξικέλευθη διασκευή του Πάτρικ Μάρμπερ, γνώριμου στο ελληνικό κοινό από τα έργα του Closer και Don Juan in Soho. σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Ξενίδου.

Ο Αλέξης θα υποδύεται τον υπηρέτη «Τζόν». Συμπρωταγωνιστές του θα είναι η Κύπρια ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου και η Νέδη Αντωνιάδη.

Πληροφορίες του site μας , θέλουν την «Κρίστη» να κλέβει το ρόλο από μια άλλη ηθοποιό που τον διεκδικούσε. Ποια είναι αυτή; Η Εμμανουέλλα Χαραλάμπους . Σύμφωνα με πληροφοίρες, η Κρίστη άρεσε περισσότερο στο casting και έτσι την επέλεξαν για τον ρόλο της «αριστοκράτισσας Τζούλη», αφήνοντας εκτός την Εμμανουέλλα.

Όπως και να έχει μια είναι η ουσία… Ο Αλέξης Γεωργούλης κορίτσια είναι Κύπρο…

Υπόθεση έργου:
Υπόθεση: Η αριστοκράτισσα Τζούλη (ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ), ο υπηρέτης Τζον (ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ) και η μνηστή του Χριστίνα (ΝΕΔΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ) βρίσκονται μέσα στη λαίλαπα της πάλης των τάξεων αλλά και της ανελέητης σύγκρουσης αρσενικού και θηλυκού κι έτσι εμπλέκονται σ’ ένα άγριο παιχνίδι πάθους, εξουσίας και προδοσίας.