“Αυτή η Κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς” (vid)

Ο Nεκτάριος Μαρκέτος και ο Σωτήρης Παπαδόπουλος ανέλυσαν μαζί με τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΔΕΚ Δημήτρη Παπαδάκη όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας μέσω της διαδραστικής εκπομπής “24 Ώρες”.

Μιλώντας για κοινωνικά θέματα και θίγοντας το θέμα της απασχόλησης, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε ότι οι Κύπριοι δεν είναι ζητιάνοι, αγαπούν τη δουλειά τους και θέλουν να δουλεύουν. Περνώντας στην απασχόληση των νέων δε, είπε ότι το όνειρο του κάθε νέου είναι να εργοδοτηθεί στην Κυβέρνηση, όνειρο που είναι αποτέλεσμα κομματοκρατίας.

Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Αυτή η Κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς». Η ΕΔΕΚ, σχολίασε, στήριξε την υποψηφιότητα Χριστόφια αλλά έχει φύγει αρκετά νωρίς από την Κυβέρνηση λόγω της κακής διαχείρισης του Κυπριακού.

Οι πολίτες πρέπει να ξεσηκωθούν, πρέπει να κρίνουν τους πολιτικούς. Τα κατεστημένα δεν θέλουν ενεργούς πολίτες. Πρέπει όμως να ξυπνήσουν και οι δημοσιογράφοι να μας ξεγυμνώσουν, είπε ο κ. Παπαδάκης.

Αλλάζοντας σελίδα, και πηγαίνοντας στις επερχόμενες εκλογές του 2013 ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ ανέφερε ότι ο ενδιάμεσος χώρος δεν έβγαλε υποψηφιότητα λόγω σκοπιμοτήτων.

Στα ελληνικά δρώμενα, η συζήτηση στράφηκε γύρω από την Χρυσή Αυγή, με τον κ. Παπαδάκη να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να δεχόμαστε λογικές φιλοναζί».

Καταλήγοντας, ο Νεκτάριος Μαρκέτος, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Παπαδάκης μίλησαν για το κατά πόσο ο κόσμος της Κύπρου άρχισε ή θα αρχίσει να φεύγει από το νησί λόγω οικονομικών προβλημάτων. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Παπαδάκης είπε «ευτυχώς υπάρχει η σωτηρία του φυσικού αερίου, από το οποίο θα έχουμε έσοδα το 2016».

Δείτε βίντεο από την εκπομπή “24 Ώρες”.