Ο Σάκης, η σαμπάνια και η επίθεση σε δημοσιογράφο

 Εκστασιασμένες Ρουβίτσες, αυστηρή ασφάλεια προστασίας , κλάματα και ένα περιστατικό με δημοσιογράφο ήταν τα γεγονότα που στιγμάτισαν την χθεσινή βραδιά.

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ, Σάκης , μετά την πολυσυζητημένη άφιξη του στο αεροδρόμιο, κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Εκεί κλείστηκε μέχρι το βράδυ όπου άνθρωποι της παραγωγής τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν στον χώρο της συναυλίας.

Να σημειωθεί πως δεν έγιναν πρόβες , όπως συνηθίζεται να κάνουν οι πλείστοι καλλιτέχνες. 

Η μετάβαση του στον συναυλιακό χώρο έγινε με άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, ανοίχτηκε δρόμος μέσα στην άμμο στην παραλία Μακένζυ για να περάσει το αυτοκίνητο που μετέφερε τον τραγουδιστή. 

Πληροφορίες , αναφέρουν πως η παραγωγή σκεφτόταν το ενδεχόμενο να ενοικιάσει σκάφος ή φουσκωτό για να φυγαδέψει τον showman , μετά το τέλος της εμφάνισης του.

Ο Ρουβάς ανέβηκε για μια ώρα και τριάντα λεπτά στην σκηνή με πολλά γλυκά «ευτράπελα», καθώς οι Ρουβίτσες σκαρφάλωναν πάνω σε αυτή για να αγκαλιάσουν και να αγγίξουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

 Δεν έλειψαν όμως και τα επεισόδια με συνάδελφο δημοσιογράφο, ο οποίος βρισκόταν ως πελάτης στην συναυλία. Ο δημοσιογράφος είπε να αδράξει της ευκαιρίας και να φωτογραφήσει και κινηματογραφήσει λίγο από το πρόγραμμα του σταρ, όπως όλοι οι θαυμαστές του . 

Όταν ένας από τους μάνατζερ του Σάκη, αντιλήφθηκε την παρουσία του (αφού ήδη τον γνώριζε), ανάμεσα στο πλήθος αλλά και σε άλλους δημοσιογράφους, φωτογράφους  και κινηματογραφιστές διάφορων καναλιών, ιντερνετικών μέσων και περιοδικών, διέταξε τους φρουρούς ασφαλείας , να τον απομακρύνουν από το χώρο, με όχι και τόσο ευπρεπή τρόπο. Παρότι η παρουσία του στον χώρο ήταν καθαρά πελατειακή.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, φορούσε «πάσο» όπου είχε δικαίωμα να ασκήσει την δουλειά του και παρασκηνιακά ( πράγμα φυσικά που δεν έπραξε, διότι είχε βρεθεί στο χώρο για διασκέδαση). Στην συνέχεια ζητήθηκε να αφαιρεθεί το πάσο από το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο και έπραξε με ευγένεια ο δημοσιογράφος.

Από την άλλη ένας δεύτερος συνεργάτης του Ρουβά, έδινε εντολή να παραμείνει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, αφού δεν ενοχλούσε κανένα και ούτε έκανε κάτι παράνομο. Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες επιθέσεις σε δημοσιογράφους. Αναρωτιόμαστε αν το ίδιο θα συνέβαινε σε μια συναυλία στην Ελλάδα. Θα έλεγε κανείς, πως η Κύπρος δίνει άλλο αέρα σε κάποιους ανθρώπους και συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προωθούν λάθος πρότυπα.

 Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο όλοι οι συνάδελφοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε , υπήρξαν και όμορφες στιγμές. Όπως αυτή, κατά την οποία ένας πελάτης έδωσε σαμπάνια στον Σάκη Ρουβά , ζητώντας του να την ανοίξει. Το ίδιο βέβαια έκανε ο ίδιος. Το αποτέλεσμα, να δροσιστούν με «σαμπάνια» , όλοι όσοι βρισκόταν κάτω από την σκηνή, ανάμεσα στον πελάτη και τον Σάκη Ρουβά.

Το 24h.com.cy εξασφάλισε πλάνα από την συναυλία του Σάκη Ρουβά :

 


Έναρξη Σάκης από 24hcomcy


Η Σαμπανια, οι επιθέσεις θαυμαστριών και το… από 24hcomcy