Κυπριακά καλλιστεία με γεύση…reality;

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των δύο πρώτων από τις τέσσερις εκπομπές που θα προηγηθούν του μεγάλου τελικού για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος 2012.

Η παρουσιάστρια των εκπομπών του διαγωνισμού, Νίκη Κάρτσωνα, εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την άνεση της μπροστά στο φακό και εμψύχωνε τις 15 φιναλίστ σ’ αυτή την πρωτόγνωρη γι’ αυτές εμπειρία.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις 15 υποψήφιες σε διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες στόχο έχουν ν’ αναδείξουν την ομορφιά, την αρμονία σώματος και την προσωπικότητά τους. Η κριτική επιτροπή θ’ αποφασίσει ποιες τρεις κοπέλες δεν θα διεκδικήσουν το στέμμα!


Ο Μιχάλης Ορφανίδης -senior make up artist καταστημάτων Beauty Line, ο Χάρης Κυπριανού -φωτογράφος, η Στέλλα Δημητρίου- μοντέλο, η Σύλια Ιωαννίδου- αρχισυντάκτρια της Madame Figaro Κύπρου και η Νίκη Κάρτσωνα θα καθορίσουν ποιες δώδεκα θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό!

Οι εκπομπές θα προβληθούν στις 25, 26 Ιουνίου, 2 και 3 Ιουλίου στις 22:20 ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 6 Ιουλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στις 21:20!

Σε λίγο οι φωτογραφίες των φιναλίστ στο 24h.com.cy