Σχόλια Κύπριων καλλιτεχνών εναντίον Άντζελας

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο μας άρθρο, η Άντζελα Δημητρίου δεν ενημέρωσε την δισκογραφική της εταιρεία για αυτή συναυλία που πρόκειται να δώσει στα κατεχόμενα μας εδάφη. 

Η τραγουδίστρια από την δική της πλευρά δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Χαμπερντάρ».

Ωστόσο εκνευρισμένη, έδωσε την δική της απάντηση σήμερα (25/6) μέσα από την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», όπου επενέβη τηλεφωνικά κ, δηλώνοντας λακωνικά και ειρωνικά σε έξαλλη κατάσταση: «Η μουσική δεν έχει σύνορα». 

 

Θα έλεγε κάποιος πως με αυτή την φράση, επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο, έμμεσα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμφανίζεται στην κατεχόμενη Λευκωσία. 

 

Όπως ήταν επόμενο η δήλωση της αυτή εξόργισε συναδέλφους της και συμπατριώτες μας οι οποίοι θέλησαν μέσω του twitter και του facebook να εκφράσουν την άποψή τους.

Η κύπρια ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της: «Κάποιος να την μαζέψει. Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ.200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί… η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα… Είμαι έξαλλη. Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. Θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας!!!».

 

 

 

Στο ίδιο ύφος απάντησε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου : «Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος».

 

Η νεαρή, επίσης,  Βαλάντω Τρύφωνος, έγραψε: «Να πει και κάποιος στην κ. Δημητρίου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν και απολογήθηκαν!!!».

 

Ας ελπίσουμε πως η Άντζελα Δημητρίου θα το ξανασκεφτεί.

 Διαβάστε σχετικό άρθρο : “Ξεπουλά” την Κύπρο η Άντζελα Δημητρίου; (vid)