Στο κελί “καυτή ρεπόρτερ” για πορνεία

pornodimosiografos

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, η 43χρονη γυναίκα δήλωσε στα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που άκουσαν με προσοχή και ενδιαφέρον τον απίθανο ισχυρισμό της, ότι έφτασε στο νησί μας προ ημερών, στο πλαίσιο άκρως ενδιαφέρουσας και καυτής δημοσιογραφικής αποστολής.

Η 43χρονη που εργάζεται για λογαριασμό περιοδικού στη χώρα της, θα ασκούσε στο νησί μας το αρχαιότερο επάγγελμα. Η αποστολή της (αν δεν διακοπτόταν άδοξα από την Αστυνομία), θα ήταν μακρά. Κατείχε μάλιστα και δημοσιογραφική ταυτότητα. 

Αφού θα αποκτούσε πολλές εμπειρίες από πρώτο χέρι, συνευρισκόμενη με Κύπριους με το αζημίωτο, στη συνέχεια θα δημοσίευε το καυτό της ρεπορτάζ στο έντυπο που την απέστειλε στην Κύπρο.

Όταν η 43χρονη ολοκλήρωσε τους ισχυρισμούς της, οι άντρες του ΤΑΕ Λάρνακας της πέρασαν χειροπέδες εξηγώντας της ότι είτε… για δημοσιογραφικούς σκοπούς, είτε για άλλους η επ’ αμοιβή έκδοση στον αγοραίο έρωτα απαγορεύεται στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 43χρονη, φαίνεται μάλιστα να απειλούσε… με διεθνείς καταγγελίες την Κύπρο, σε παγκόσμιους, ευρωπαϊκούς και σερβικούς οργανισμούς δημοσιογραφίας, επειδή παραβιάστηκε η δημοσιογραφική ελευθερία της και το λειτούργημα που ήρθε να υπηρετήσει στο νησί μας.

Μαζί με τη 43χρονη, συνελήφθη και μια 47χρονη Βουλγάρα, που φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να ήταν η ατζέντης της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του «Φ», η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία πολίτη ότι σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε κεντρικό σημείο της Λάρνακας, διεξαγόταν πορνεία.

Στη συνέχεια, προχθές, συνεργάτης της Αστυνομίας μετέβη στο διαμέρισμα όπου πλήρωσε το ποσό των 70 ευρώ για αγορά υπηρεσιών από την 43χρονη.

Χθες 14/5 λίγο μετά το μεσημέρι άντρες της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το διαμέρισμα και συνέλαβαν τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν σ’ αυτό, καθώς και σημαντικά τεκμήρια που παραπέμπουν στις ερωτικές δραστηριότητες που διεξάγονταν σε αυτό.