Σύλληψη 45χρονου για εμπρησμούς πρακτορείων


 

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι γύρω στις 03:15 σήμερα διαπιστώθηκε ότι πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν αυτοκινήτου σαλούν,  έριξαν πέντε πυροβολισμούς εναντίον των Κεντρικών Γραφείων του ΟΠΑΠ,  που βρίσκονται στην Λεωφόρο Λεμεσού στην Λευκωσία.
 

Όπως είπε «αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αποκλείστηκε η σκηνή και έγιναν απαιτούμενες εξετάσεις».
 

Πρόσθεσε πως μετά από μια ώρα διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εμπρησμός σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Προδρόμου, στη Λευκωσία, όπου έγιναν επίσης έρευνες, αφού αποκλείστηκε η σκηνή.
 

«Βάση τα στοιχεία που υπήρχαν, την αξιολόγηση των πληροφοριών, υπήρχε συγκεκριμένη κατεύθυνση ως προς τις ανακρίσεις και αφού αποταθήκαμε στο δικαστήριο έχει εξασφαλιστεί ένταλμα εναντίον 45χρονου», είπε.
 

Επίσης, είπε ότι συνεχίζονται οι ανακρίσεις και οι έρευνες με γοργούς ρυθμούς όσον αφορά τις υποθέσεις αυτές, σημειώνοντας ότι υπήρχε ο προβληματισμός στην Αστυνομία ως προς τη διάπραξη των αδικημάτων αυτών.
 

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν. «Εάν υπάρξουν στοιχεία ή μαρτυρία που να δικαιολογεί συλλήψεις βεβαίως και θα γίνουν», πρόσθεσε.