Συνελήφθηκαν πατέρας και γιος για κλοπή αυτοκινήτου

Ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη πατέρα και γιου από τη Λάρνακα και ενώ καταζητούνται άλλα τρία άτομα, η Αστυνομία είναι κοντά στα ίχνη της σπείρας που κλέβει αυτοκίνητα και τα διοχετεύει στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα, αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση περιοχή στη Δεκέλεια, ύστερα από πληροφορίες που έλαβαν ότι αυτοκίνητο που κλάπηκε στις 30 Μαΐου από το Κίτι θα μεταφερόταν στα κατεχόμενα.

Σε κάποια στιγμή σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου θεάθηκε από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα να κατεβαίνει ένα πρόσωπο και να επιβιβάζεται στο κλοπιμαίο όχημα που έφερε τουρκοκυπριακούς αριθμούς εγγραφής.

Η Αστυνομία επενέβη αμέσως με αποτέλεσμα το πρόσωπο στο κλεμμένο αυτοκίνητο να αναπτύξει ταχύτητα και να εξαφανιστεί. Οι άλλοι δύο ένας 64χρονος από τη Λάρνακα και ο 40χρονος γιος του συνελήφθησαν.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα που πιστεύεται ότι είναι Τουρκοκύπριοι, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο δρόμο Δεκέλειας. Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε την αστυνομία ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη του αυτοκινήτου για αρκετή ώρα μέχρι που αυτό εισήλθε στην Πύλα, περιοχή στην οποία δεν μπορεί να επέμβει η κυπριακή Αστυνομία.