ΣΥΡΙΖΑ: «Αμετανόητος ο κ. Σαμαράς»

4siriza

 

«Αμετανόητος ο κ. Σαμαράς, δεν μπορεί να κατανοήσει τον αγώνα του ελληνικού λαού για αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία, το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί, είναι η συνέχιση του δεύτερου μνημονίου».
 

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη διακαναλική του συνέντευξη ο κ. Σαμαράς επανέλαβε για μία ακόμη φορά «τους εκβιασμούς των δανειστών, αποσιωπώντας το γεγονός ότι αν κάτι οδηγεί στη δραχμή αυτό είναι το μνημόνιο».
 

Όπως τονίζει, το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι η συνέχιση του δεύτερου μνημονίου «που ο ίδιος ψήφισε, δεσμεύτηκε προσωπικά προς την τρόικα να εφαρμόσει και αρνήθηκε να άρει τη δέσμευσή του όπως του ζήτησε να πράξει ο Αλ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών».
 

Παράλληλα, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά πως είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την κοινωνική και οικονομική καταστροφή της χώρας που επιφέρουν τα μνημόνια, καθώς και για «άνευ προηγουμένου κατασυκοφάντηση, διαστρέβλωση θέσεων και επίθεση λάσπης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του».
 

«Ο λαός δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται από τον κ. Σαμαρά και «πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να εμπιστευτεί ένα κόμμα που ευθύνεται εξίσου με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για το όργιο διαπλοκής και διαφθοράς, για τη λεηλασία των εισοδημάτων των πολιτών και για τη συρρίκνωση της λαϊκής κυριαρχίας» καταλήγει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα, διαβάστε στο 24h.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.