Τ.Μαυρίδης: “Έλενα θες να με γ***σεις, να με καταστρέψεις”


 

Μιλώντας ανοιχτά για το παρασκήνιο του χωρισμού του με την Έλενα Παπαρίζου, ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν χειμαρρώδης, κατηγορώντας ευθέως την τραγουδίστρια ότι θέλει να τον καταστρέψει.

Άλλωστε, είναι γνωστή και η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους γύρω από το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Freegossip:

“Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε “αρπαχτές”, τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά”

“Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε”

“Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα”

“Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ”

“Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: ‘Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία’. Αυτό. Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε ‘ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής’

“Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; ‘Τόνι βγες έξω από το σπίτι’; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους;”

“”Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ότι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Θες να ΜΕ Γ***ΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ”

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας