Ο Μάνος Γαβράς στην παραγωγή της ταινίας «The butler»

 Εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, αφού εκεί έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής, ενώ εργάζεται και ως ηθοποιός. Έπειτα, λοιπόν, από πολλές προσπάθειες, ήρθε η στιγμή για τον Μάνο Γαβρά να αδράξει τους καρπούς των κόπων του, καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», θα συμμετάσχει μαζί με τον συνέταιρό του στην παραγωγή της ταινίας «The butler».

«Με τον συνέταιρό μου, Αντώνη Χατζηαντωνά, έχουμε κάνει μια εταιρεία παραγωγής ταινιών στο Λος Άντζελες. Φέραμε ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της ταινίας κι έτσι συμμετέχουμε ως executive και associate producer. Είμαστε πολύ περήφανοι. Δεν το περιμέναμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα ονόματά μας υπάρχουν σε μια τέτοια παραγωγή. Ξεκινάμε σε δύο εβδομάδες και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήταν δύσκολο. Πήρε χρόνο. Δουλέψαμε σκληρά».

Στην ταινία, η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Lee Daniels, ενός έγχρωμου ο οποίος υπήρξε μπάτλερ στον Λευκό Οίκο με οκτώ διαφορετικούς Αμερικανούς Προέδρους, πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως ο Liam Neeson, Nicole Kidman, η Oprah Winfrey, o Hugh Jackman και ο Forest Whitaker.

 Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις, διαβάστε στο 24h.gr , επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας