Τι βρήκε η Δούκισσα στον Χολίδη

Η Δούκισσα Νομικού χαρακτηρίζει τον σύντροφο της Χρήστο Χολίδη ως “απόλυτα καθαρόαιμο αρσενικό”. Σε ερώτηση του περιοδικού TV ΖΑΠΙΝΓΚ που κυκλοφορεί και φιλοξενεί τρισέλιδη συνέντευξή της σκιαγραφεί τον τύπο του άντρα που της αρέσει. “Δεν θα κυνηγούσα έναν άντρα. Μου αρέσει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Άλλωστε, νομίζω πως και στους άντρες αρέσει να προσπαθούν και να διεκδικούν, να κυνηγούν. Γιατί λοιπόν να τους στερήσουμε αυτή τη χαρά; Μου αρέσει να είναι καθαρόαιμο ο άντρας με όλη τη σημασία της λέξης. Να έχει θάρρος, να διεκδικεί, να τολμάει, να ξέρει να λέει αλήθειες , να με κάνει να νιώθω ασφάλεια”, δηλώνει.

Όσον αφορά στις γυναικείες κατινιές με τα κινητά, λέει: “Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του Χρήστου”.

Όσον αφορά στις αντρικές φαντασιώσεις είπε: “Δεν θα έκανα γυμνή φωτογράφηση”.

Για την οικονομική κρίση, αλλά και τα χρήματα που έχει κερδίσει από τη δουλειά της, υποστηρίζει πως: “Σε καμία περίπτωση δεν πήρα τα χρήματα που έπαιρναν κάποτε ορισμένοι παρουσιαστές. Έχουν γίνει πολλές απανωτές μειώσεις στις ήδη μειωμένες αμοιβές. Δεν πήρα τα λεφτά από το Alter. Αλλά μιλάμε για πέντε εκπομπές. Τι να πουν άλλοι που είναι απλήρωτοι για μήνες”;

Η Δούκισσα νιώθει τυχερή με τις προτάσεις που της έγιναν αυτή τη σεζόν. “Το πάγωμα του “Just the two of us” και το κλείσιμο του Alter συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 ήταν το πρωτοχρονιάτικο δώρο μου. Και η αλήθεια είναι πως μου έφερε γούρι”.

Όσο για τις καλοκαιρινές της διακοπές δηλώνει πως: “Για καλοκαίρι δεν με ενδιαφέρει που θα πάω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το να έχω καλή παρέα”.

Για περισσότερες ειδήσεις www.cosmo.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας