“Ξεπουλά” την Κύπρο η Άντζελα Δημητρίου; (vid)

Η είδηση αυτή εξόργισε τους ελληνοκύπριους κατοίκους του νησιού. Σύμφωνα, μάλιστα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Χαμπερντάρ» το οποίο υπογράφει ο Τζενγκίζ Σεμερτζίογλου,  το Σάββατο 30/6,  η τραγουδίστρια Αντζελα Δημητρίου πρόκειται να εμφανιστεί στο ξενοδοχείο Γκόλτεν Τουλίπ για συναυλία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Άντζελα Δημητρίου και η Άννα Βίσση είναι οι πιο γνωστές στην Τουρκία Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Ο Σεμερτζίογλου γράφει ακόμη ότι η ε/κ πλευρά θα κινητοποιηθεί και θα ασκήσει πιέσεις για να μην πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της Δημητρίου στα κατεχόμενα.

Εαν ισχύει μια τέτοια είδηση τότε σίγουρα η Άντζελα Δημητρίου θα έχει να αντιμετωπίσει την απαξίωση απο τους Κύπριους φίλους και θαυμαστές της.

Το 24h επικοινώνησε με την Ελένη Καλατζή, διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρείας Lobby Music, όπου ανήκει η Άντζελα Δημητρίου.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως η κ.Καλατζή δεν ήταν ενημερωμένη για την συγκεκριμένη συναυλία, αφήνοντας πολλα ερωτηματικά. Το απόγευμα, σήμερα(25/6), ωστόσο, η κ.Καλατζή θα συναντηθεί με την Άντζελα Δημητρίου όπου και θα συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα μαζί με την Lady της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. 

Άραγε η Άντζελα Δημητρίου δεν ενημέρωσε την δισκογραφική και δεν έδωσε λόγο σε κανένα πριν κλείσει αυτή την συμφωνία ή μήπως τα πιο πάνω δημοσίευμα δεν ισχύει.

 Αν ισχύει όμως, ένα είναι σίγουρο πως για ακόμα μια φορά στο βωμό του χρήματος , θα θυσιαστεί μια πατρίδα. 

Μην ξεχνάμε την έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα της τραγουδίστριας στην Τουρκία αλλά και όταν γύρω στο 2001 φίλησε την τουρκική σημαία.

Δείτε απόσπασμα απο την συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στην εκπομπή της Έλλης Στάη “Με τα μάτια της Έλλης” στον ΑΝΤ1, όπου μιλάει για τους Κύπριους και την δραστηριότητα της στην Τουρκία