Ξετυλίγουν το κουβάρι του κυκλώματος ναρκωτικών

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα (20/6) διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εναντίον τους, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε τρίτα πρόσωπα.

Όπως δήλωσε το πρωί στη Λάρνακα ο ανώτερος υπαστυνόμος Πανίκος Σταύρου, Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της ΥΚΑΝ, η Ισπανίδα συνελήφθη γύρω στις 03.15 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας προερχόμενη από τη Βαρσοβία και στις αποσκευές της εντοπίστηκαν 16μιση κιλά κάνναβης υψηλής ποιότητας σε 5 συσκευασίες και 1.700 γραμμάρια κοκαΐνης σε δύο συσκευασίες.

Η Ισπανίδα, που συνελήφθηκε στο Τελωνείο ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ προχώρησε, σε συνεννόηση με την Δίωξη, σε ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Λεμεσού, όπου και συνελήφθη ο παραλήπτης, Κύπριος 34 χρόνων από τη Λεμεσό, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Υπηρεσία.

Εν τω μεταξύ, ύστερα από συνεχιζόμενες έρευνες της ΥΚΑΝ γύρω στο μεσημέρι συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο, ένας Κύπριος 35 χρόνων από τη Λεμεσό, ο οποίος απασχολεί για πρώτη φορά την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον κ. Σταύρου, να συλληφθούν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.